Szanujemy Twoją prywatność oraz prawo do zarządzania swoimi danymi osobowymi. W aplikacji Ketobook możesz w każdej chwili usunąć swoje konto oraz powiązane z nim dane.
Najszybszym sposobem na usunięcie konta jest skorzystanie z opcji dostępnej wewnątrz aplikacji Ketobook:
Konto oraz wszystkie przypisane do niego dane zostaną nieodwracalnie usunięte z naszej bazy.
Jeśli nie masz możliwości zalogowania się do aplikacji lub odinstalowałeś/aś ją z urządzenia, możesz wysłać do nas prośbę o ręczne usunięcie konta.
Po przetworzeniu żądania usuwamy:
Zgłoszenia mailowe realizujemy w ciągu maksymalnie 14 dni od momentu odebrania wiadomości.
Ze względów bezpieczeństwa oraz technicznych (spójność bazy Firebase), dane z kopii zapasowych i logów systemowych są automatycznie i trwale nadpisywane w cyklu technicznym wynoszącym do 180 dni.